Annettes oud papier tip

geopende enveloppen en brieven die gelezen zijn en eigenlijk naar de papier bak kunnen, en meestal aan 1 kant wit zijn, in 4kantjes knippen als boodschappenlijstjes

2 gedachten over “Annettes oud papier tip

  1. Ik heb 2 katten en die doen hun behoefte snachts op de kattenbak maar ik gebruik geen kattebak korrels maar oud papier dat schuur ik in reepjes en de katten vinden het nog fijner ook en je ruikt helemaal niks want het papier neemt het vocht en alles op en je bespaart dus aardig wat want oud papier hebben we allemaal zou zeggen probeer het gewoon het werkt echt

  2. Ongeadresseerd drukwerk zit vaak in omslagen die meestal niet toegeplakt zijn. Ik recykleer die omslagen als ik zelf een brief moet versturen. Omslagen waar wel een adres op staat, recykleer ik vaak door boven het adres een klever te hangen waar ik het adres van de geadresseerde op schrijf. Die klevers zijn een restant etiketten die de kinderen vroeger nodig hadden om hun naam op hun schriften en schoolboeken te hangen dus die kosten me toch niets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *