Christines vegan Gnocchi
Geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen
Smaakmakers: zout, peper, basilicum
Ingrediënten
500 gr Gnocchi
400 gr ontvelde tomatenblokjes
1 ui
Bereiding:
Kook de Gnocchi volgens de aanwijzing op de verpakking. Pel en snipper de ui. Open het blik tomaten. Pak een koekenpan en fruit de ui. Voeg de tomaten en peper naar smaak toe als de ui glazig is. Laat enkele minuten warmen.
Christine over haar gerecht: Dien het op door de Gnocchi op de borden te leggen, de tomatensaus eroverheen te doen en de basilicum erover te strooien. Smullen! Saus wat overblijft op het bord is lekker op te dopen met wat brood.
In gnocchi zit toch ei? Dan is het toch niet vegan?
Ha Johanna, in gnocchi zit niet automatisch ei verwerkt. Raadpleeg hiervoor het etiket. Via google kun je overigens aan allerlei zelfmaaktips komen. Dan weet je zeker dat er geen ei in zit 😉 groetjes, Merlien
Het leest smakelijk weg. Ga ik proberen !