Haagshopjes verjaardags tip

Hoe je om kan gaan met verjaardagen?

Geef praktische cadeaubonnen!

Maak bijvoorbeeld een leuke bon om bijvoorbeeld gratis bij jou te komen eten. Serveer een budget-maaltijd extra feestelijk. Confetti op tafel doet het altijd erg leuk. Of, maak een bon voor een gezellige picknick in het park. Je neemt een kleed mee, vult een themosfles met kokend water – kan je diverse dranken maken, neemt een klein flesje limonade siroop mee, bakt zelf verse broodjes af, doet in boterhamzakjes porties zoet beleg, kookt 1 ei p.p, maak een eenvoudige rauwkostsalade, snijd zelf wat plakjes kaas en vervoer dit in aluminium folie. Zoek een mooie plek in het park bijvoorkeur dicht bij een waterpomp. En geniet heerlijk mee! Of je geeft een klusbon: goed voor 1 uur strijken, ramen zemen, of welk werkje dan ook. Zorg ervoor dat het iets is wat de jarige in kwestie niet leuk vindt om zelf te doen.

Vraag praktische hulp voor jouw feestje:

Verder gaat het bij ons om de gezelligheid en saamhorigheid die hoogtij moet vieren en niet de BIG-SPENDER kado’s. Wat is nu leuker om je gasten te vragen (als je weet dat ze dit graag doen) als kado een lekker recept te maken. Aan de een vraag je zijn/haar overbekende appeltaart voor je te maken. Aan de ander vraag je om haar verrukkijke aardappelsalade te maken. En, weer iemand anders vraag je of hij je wil helpen met “kelderen” zodat je als “feestvarken” ook gezellig kan meevieren.

Koop op tijd in:

Schaf op tijd invriesbare producten aan. Als je op tijd begint kun je verschillende aanbiedingen in de gaten houden. Op de laatste dag hoef je dan alleen maar verse producten zoals brood te halen. Ik doe dat zelf meestal bij de Turkse bakker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *