Lente winactie

Bijstandsgerechten is dè marktplaats voor het uitwisselen van slimme gerechten. Zo blijft gezond eten met een klein budget mogelijk. Zoals u intussen van ons gewend bent, delen wij ook regelmatig zonnestraaltjes uit. In de sinterklaasperiode vorig jaar boden wij maar liefst 5 Bart Smit cadeaubonnen aan. In het nieuwe jaar volgden al gauw H&M kleding bonnen ter waarde van €20,00 per stuk. Ook in de lente zetten we u graag in het zonnetje.

Waarom doet Bijstandsgerechten dit?

Door de effecten van de schuldencrisis zijn er ontzetend veel mensen in Nederland die behoorlijke moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Het CBS registreerde in maart wederom ruim 700 faillissementen. Het aantal WW uitkeringen staat op 613.000. Dat zijn er 21.000 meer dan in januari. De werkloosheid blijft dus stijgen. Er zijn dik 365.000 bijstandsuitkeringen. De Volkskrant liet eerder al weten dat ruim 1,1 miljoen mensen in armoede leven in Nederland.

Is Bijstandsgerechten een goed doel?

Nee. Wel besteden wij jaarlijks 20-30% van onze inkomsten aan zonnestraaltjes. Zorg er dus voor dat u onze Facebook pagina liked om voor de zonnestraaltjes in aanmerking te komen. Daarnaast stellen wij kennis en informatie beschikbaar die u helpen om de eindjes beter aan elkaar te knopen. Inkomsten genereren wij vooral uit de verkoop van ons kookboek (vanaf september 2013) en uit sponsoring.

Waar heeft u behoefte aan?

Graag horen wij van u waar u dit keer behoefte aan heeft. De keuze die wij bieden is:

  • 5 Bart Smit cadeaubonnen twv €20,00 per stuk
  • 5 H&M cadeaubonnen twv €20,00 per stuk
  • 5 x boodschappen doen voor €25,00 per persoon
  • 2 x boodschappen doen voor €60,00 per persoon

Reageer op Facebook of plaats een reactie onderaan deze webpagina vóór 31 april 2013. Uw keuze verloten wij onder onze Facebook volgers in de eerste week van mei.

Eén gedachte over “Lente winactie

Reacties zijn gesloten.