Extra zonnestraaltjes in juni

Het manuscript van mijn “budgetkookboek” is af en goed ontvangen bij Karakter Uitgevers. Dit goede nieuws vier ik graag met jullie! Om die reden zal ik een extra winactie inlassen. De trekking zal zijn op vrijdag 7 juni. De prijs moet je vóór vrijdag 14 juni 12.00uur geclaimd hebben. Aan welke zonnestraaltjes hebben jullie dit maal behoefte? Hier kun je uit kiezen:

  • 5 maal H&M cadeaubonnen t.w.v. €20 per stuk
  • 2 maal boodschappen doen voor €50 per winnaar
  • gratis entreekaarten voor 4 personen voor een Nederlands of Vlaams pretpark naar keuze t.w.v. maximaal € 100

Uitsluitend reacties via de website die binnengekomen zijn vanaf heden tot en met donderdag 6 juni 12.00uur zijn geldig. Door een reactie te geven doe je dus automatisch mee met de trekking op 7 juni. Het zonnestraaltje wordt bepaald door de meeste stemmen. Veel succes alvast!

78 gedachten over “Extra zonnestraaltjes in juni

  1. leuk dat er nu een site is waar je goedkoop eten kan maken . ik had er nog nooit van gehoord ,tot dat ik het in de gezinsbode las . en het is ook gelijk makkelijk wat je wil eten , het is al moeilijk elke dag te bedenken wat we moeten eten . dus dit is een goeie uitkomst .

    • Ha Marjan, fijn dat je onze website waardeert. Er staan momenteel meer dan 60 budgetgerechten op. Op dit moment zijn we druk bezig alle gerechten in een nog prettiger leesbaar format te zetten. Ook willen we meer foto’s gaan toevoegen. Ik wil je er ook graag op wijzen dat je via onze Facebookpagina dagelijks bespaar en bewaartips en andere nieuwtjes voorgeschoteld krijgt. Daarnaast verloten we maandelijks zonnestraaltjes. Dat kunnen gratis boodschappen zijn, maar bijvoorbeeld ook een kledingbon van H&M of een speelgoedbon van de Bart Smit. Het is dus zeker de moeite waard om onze Facebookpagina te bezoeken: http://www.facebook.com/Bijstandsgerechten. Maak ook je vrienden en familieleden bekend met Bijstandsgerechten. We zijn er voor iedereen! hartelijke groeten, Merlien Welzijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *