Mariannes cadeautip

Hoe geef je leuke cadeautjes als je niet veel geld hebt om uit te geven?

Plannen:

Ik heb 5 kleinkinderen en 5 kinderen plus aanhang. Dus veel verjaardagen en dan ook nog eens het Sinterklaasfeest. Mijn volwassen kinderen krijgen niets meer van de Sint, behalve een gezellige avond samen. De kleinkinderen krijgen per gezin één cadeau om samen mee te spelen. Het hele jaar door zijn er aanbiedingen in speelgoedwinkels, dus soms koop ik het cadeau dan al in de zomer.

Plannen:

Voor de verjaardagen koop ik vaak kleding voor de kleintjes. Het hele jaar door bewaar ik hun lengte- en breedtematen in mijn handtas. Zie ik iets leuks wat in de aanbieding is, wordt het alvast gekocht. Ook op Marktplaats kun je vaak heel leuke kleding kopen. Ik koop altijd nieuw met het kaartje er nog aan. Als je het vraagt aan de verkopende partij, geven ze graag de lengte van mouwen, broekspijpen etc. door. Dan weet je zeker dat het past en kun je bieden.

En nog eens plannen:

De volwassen kinderen krijgen spulletjes die ze goed kunnen gebruiken voor zichzelf of het huishouden. Het vraagt wat opmerkzaamheid door rond te kijken als je op bezoek bent of als je samen aan het winkelen bent. Ze laten zich wel vaker ontvallen wat ze leuk vinden. Op deze manier koop je altijd iets wat in de smaak valt en je spreidt je uitgaven over het hele jaar. Wel van tevoren een budget in je achterhoofd houden en je uitgaven zorgvuldig noteren.

2 gedachten over “Mariannes cadeautip

  1. Een inkooptip. Naast marktplaats, rommelmarkten en voorheen 30 april (beste dag om gebruikt speelgoed te kopen) – en natuurlijk goed opletten of het compleet en heel is een winkelsuggesties; iedereen kent inmiddels de action.
    Maar in Nederland zijn er een beperkt aan winkels van de Prijsmepperoutlet.nl.
    Zie de site in welke plaatsen. Helaas houden ze er wel eens mee op. Maar soms, heel soms dumpen ze de bepaalde artikelen voor een dumpprijs.

    Wie weet waar de kwekers van volkstuintjes hun overtollige groente en fruit aanbieden ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *