Zonnestraaltjes mei

Het is mei: volop lente en de maand van het vakantiegeld. Voor sommigen een prettige maand waarin (eindelijk) ruimte is voor extraatjes. Voor vele anderen een frustrerende maand omdat het extraatje rechtstreeks naar schuldeisers gaat. Daarom geeft Bijstandsgerechten deze maand 10 gratis en gesigneerde exemplaren weg van Koken voor 4 personen voor €5. Gewoon een cadeautje voor jou wat niemand je kan afnemen! Wil je kans maken op deze zonnestraaltjes? Doe dan mee met de loting via de Facebookpagina!

Koken voor 4 personen voor €5 kopen?
ben jij één van die gelukkigen die ruimte heeft voor een cadeautje voor jezelf? Overweeg dan mijn budgetkookboek. Het is een investering van € 12,95 die zich dubbel en dwars terugbetaald! Kijk hier voor meer info over Koken voor 4 personen voor €5 om een weloverwogen besluit te nemen.

Wie mag er meedoen?
Iedereen! De zonnestraaltjes zijn bedoeld voor iedereen die tobt om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat kun je zelf zijn, maar je kunt ook meedoen voor iemand anders.

Hoe doe je mee?
Zet in je agenda dat de trekking op zondag 25 mei om 21.00uur is. Op die dag worden de 10 winnaars bekend gemaakt. Je moet zelf jouw zonnestraaltje claimen als je gewonnen hebt. Zo voorkomen we dat er mensen meedoen die het niet nodig hebben. Volg de berichten op Facebook voor meer informatie. Je kunt alleen meedoen door een reactie op Facebook te geven.

4 gedachten over “Zonnestraaltjes mei

 1. De winnaars zijn:
  1. Lara Schipper
  2. Chantal Regeling
  3. Monique Verlind
  4. Pamela Feikema
  5. Corine van Velzen
  6. Roelien met Ravi
  7. Nicole Rentiens
  8. Petra Arnhem
  9. Saskia Honcoop van Pelt
  10. Miriam Huppertz
  Van harte!

  • Ha Helma, meedoen kan alleen via FB. Groetjes, Merlien

Reacties zijn gesloten.