zonnestraaltjes oktober

Voor het eerst heeft Bijstandsgerechten een sponsor voor de maandelijkse zonnestraaltjes actie. BespaarWijzer wil heel graag 5 zonnestraaltjes voor de maand oktober sponsoren. En wie weet willen ze daarna wel nog een keer. Want, er is niets zo mooi als geven 🙂

BespaarWijzer heeft een website waarop je kosteloos in één minuut circa 10 producten kunt vergelijken. Je krijgt een gratis en persoonlijk bespaaradvies. Handig! En helemaal in ons straatje, want bij Bijstandsgerechten zijn we allergisch voor te veel betalen! Ga naar onze sponsorpagina en klik op het logo van BespaarWijzer om naar hun website te gaan en ontdek waar jouw bespaarpotentieel zit.

Bijstandsgerechten geeft deze maand zelf ook 5 zonnestraaltjes. Totaal hebben we dus wederom 10 zonnestraaltjes te geven van € 20 per stuk. In oktober geven we dus zomaar € 200 weg! De categorie voor deze maand is: boodschappen! Want, zo vlak voor de feestdagen kan het helemaal geen kwaad om een extra budget te hebben om zinnige aanbiedingen voor de feestdagen veilig te stellen.

Spelregels:

1. reageer uitsluitend via deze website op dit bericht om mee te doen
2. reageer vóór donderdag 17 oktober 2013, 12.00uur
3. de trekking is op zaterdag 19 oktober, in de avond
4. indien je gewonnen hebt, claim je je zonnestraaltje vóór donderdag 24 oktober 2013, 12.00uur
5. deelnemers die hun zonnestraaltje niet (tijdig) claimen worden vanaf nu uitgesloten van toekomstige acties
6. niet geclaimde prijzen gaan altijd terug in de pot
7. als je meedoet, noteer dan bovenstaande data in je agenda!
8. reageer met een voor en achter (nick) name

104 gedachten over “zonnestraaltjes oktober

  1. Wat fijn dat er websites als deze bestaan met een hele (digitale) gemeenschap er omheen. Het is erg leuk de ideeën van anderen in eenzelfde soort situatie te lezen en uit te proberen. Gefeliciteerd ook met het uitbrengen van het boek en alle media aandacht daar omheen! Hopelijk zullen veel mensen met al deze initiatieven geholpen zijn. Ik doe graag mee aan de zonnestraaltjes actie van oktober.

  2. Ook ik wil graag kans maken op een zonnestraaltje, zou inderdaad een leuk extraatje zijn voor de komende feestdagen en net als bovenstaand al geschreven is gun ik een ander ook dit zonnestraaltje 🙂 P.s. ik heb een WAO uitkering voor alleenstaande en 2 studerende kinderen thuiswonen

Reacties zijn gesloten.