Zonnestraaltjes van Sint en Piet

Vanwege de vergoeding die ik ontvang voor de budgetkookboeken die via de bibliotheken zijn uitgeleend kan ik dit jaar toch nog een zonnestraaltjes actie doen. In dit geval zitten er 5 boeken in de pot. Bijstandsgerechten bestaat namelijk 5 jaar. Daarom een anders dan anders actie om dit te vieren.

Dit keer gaat het namelijk om boeken ‘met extra inhoud’. Wil jij kans maken op een gratis en gesigneerd exemplaar van Slim Koken: budgetgerechten en bespaartips voor het hele gezin geef je dan via Facebook op voor de zonnestraaltjes actie. Meedoen kan alleen via Facebook om malafide en anonieme meldingen te voorkomen.

Enne… ben je ook zo benieuwd naar die ‘extra inhoud’? Doe dan gauw mee. De trekking zal op 5 december zijn om 12.00uur. Noteer die datum in je agenda, want als je gewonnen hebt, dan moet je jouw zonnestraaltje binnen 24 uur claimen. Niet op tijd geclaimde zonnestraaltjes gaan namelijk altijd terug in de pot. Succes allemaal!

Ps Wil jij via jouw organisatie of werkgever ook mensen blij maken met een mooi en kleurrijk hands-on budgetkookboek? Stuur dan een e-mail naar info@bijstandsgerechten.nl voor info over kwantumkortingen