Linda en Sergio’s enchillada’s

Linda en Sergio’s enchillada’s
Geschikt voor 2 volwassenen

Linda en Sergio's Enchiladas

Let op: dit recept borduurt voort op een eerder door Linda en Sergio bereid recept. De recepten van Linda en Sergio gaan uit van meerdere kleine maaltijden per dag, waarbij bij elk gerecht groente wordt toegevoegd (ook dus bij het ontbijt en/of lunch)

Ingrediënten en kosten

4 koude (eerder bereide) pannenkoeken € 0,35
kliekjes chili con carne € 1,50
handje geraspte kaas € 0,30
Totaal: € 2,15

Bereiding
koekenpan
Leg een pannenkoek op een bord. Bak de chili con carne op. Leg over de lengte van de pannenkoek een laag chili con carne in het midden. Rol de pannenkoek op met de vulling. Leg de rollen in een koekenpan en bestrooi met de geraspte kaas. Laat met het deksel op de pan gedurende ongeveer 10 minuten de kaas smelten.

oven
Wil je de enchilladas in de oven maken, volg dan dezelfde stappen maar leg de enchilladas in een ovenschaal. Bak ze in 10 tot 12 minuten in de oven op 175 graden. Wil je de chili con carne koud in de pannenkoeken rollen en de schaal helemaal koud in de oven schuiven, bak de enchilladas dan 15 tot 20 minuten op 175 graden. Houdt wel in de gaten dat de geraspte kaas dan niet verbrandt.

Linda en Sergio over hun gerecht: Voor dit recept en meer kun je ook een kijkje nemen op onze blog