Ravioli à la Marlous
voor 2 volwassenen en 2 kinderen
Smaakmakers: grote theelepel pesto, zeezout, vijf seizoenen peper
Tip: een potje pesto is vaak ook goedkoop verkrijgbaar bij de Xenos
Ravioli mozzarella en tomaat (AH of Xenos)
euro 1 kipfilet (in hele kleine blokjes van 5 cm snijden)
125 gr pakjes mozzarella (Euroshopper) (in blokjes van 1 cm snijden)
1 tomaat (in blokjes van 1 cm snijden)
Flesje kookroom (AH)
1 krop veldsla
olijf olie om te bakken
30 gr Parmezaanse kaas
Snijd de kip en doe in de pan met een beetje olie (olie even heet laten worden). Zet ondertussen de ravioli op en kook volgens de aanwijzing op de verpakking. Snijd op een schone snijplank de tomaat en mozzarella. Voeg deze toe als de kip gaar is. Voeg de pesto toe, de kookroom, peper en zout. proef of de smaak goed is en voeg evt naar smaak nog wat peper, zout of pesto toe.
Marlous over haar gerecht: dien de pasta en de saus los van elkaar op. garneer op je bord met Parmezaanse kaas en evt met veldsla of rucola.
Klinkt heerlijk, ligt het aan mij want ik zie geen foto
Het lukt niet alle indieners om een foto van hun gerecht te maken. Mocht je het recept gebruiken en je bent toevallig in staat om een foto te maken dan kun je die alsnog mailen naar info@bijstandsgerechten.nl. Zo proberen we alsnog aan foto’s te komen, want ja, je eet eerst met je ogen. Da’s waar ?
Groeten van Merlien