Woningcorporaties steunen Bijstandsgerechten

Woningcorporaties door het hele land doen mee!

Bijstandsgerechten heeft een mailing verstuurd aan alle woningcorporaties in Nederland om te vertellen wie wij zijn en wat wij doen. Wij hebben aan deze woningcorporaties gevraagd of zij via hun website en/of bewonersblad een artikel over Bijstandsgerechten willen opnemen. Meer dan 60 woningcorporaties doen dit vanaf afgelopen april tot en met december. Zij doen dit omdat veel van hun klanten voordeel kunnen hebben bij de bespaartips en budgetgerechten die wij gratis delen via onze website. Niemand hoeft zich te registreren. Gebruikers worden ook niet lastig gevallen door allerlei reclame uitingen. De website van Bijstandsgerechten is puur een stukje geven van de initiatiefnemer.

Hoe werkt het?

Bijstandsgerechten is een marktplaats waar in feite iedereen een budgetgerecht of tip kan indienen. Alleen gerechten die naast goedkoop ook gezond zijn komen op de website. Intussen staan er meer dan 60 van dit soort slimme gerechten op de website. Deze gerechten blijven altijd eigendom van de indiener. De indiener krijgt zelfs een eigen pagina op de website. Er zitten social media knoppen in de website waarmee gerechten naar hartelust gedeeld kunnen worden met vrienden. Aan het einde van dit jaar zal er een top 10 van gerechten gemaakt worden die de meeste likes hebben gekregen van gebruikers van de website. De indieners kunnen rekenen op een leuke verrassing.

Zonnestraaltjes

En, over verrassingen gesproken. Bijstandsgerechten deelt iedere maand zonnestraaltjes uit. Dit zijn gratis cadeautjes voor de gebruikers van de website en de Facebook fans. Gewoon. Daarom. 🙂 Het gaat om H&M kledingbonnen, Bart Smit speelgoedbonnen, boodschappen, etc.

Woonstichting Etten-Leur

Sommige woningcorporaties doen naast het schrijven van een mooi artikel voor hun klanten nog veel meer. Woonstichting Etten-Leur (WEL) heeft bijvoorbeeld zelf flyers gemaakt over Bijstandsgerechten. Deze flyers liggen op de leestafel en in hun woonwinkel. Ook via social media brengt de Etten-Leurse corporatie Bijstandsgerechten onder de aandacht. En, alsof dat niet genoeg is gaan zij de informatie van Bijstandsgerechten gebruiken in een budgetcursus die zij verzorgen voor hun klanten. Zo maken we samen positieve energie!

Budgetkookboek

omdat geen enkele organisatie van lucht kan leven moet Bijstandsgerechten natuurlijk ook inkomsten genereren. Dit doen wij door sponsoren aan ons te binden. En, door de verkoop van een budgetkookboek dat rond 16 september op de markt zal komen. De titel is: Koken voor 4 personen voor €5. Het zal €12,95 kosten en staat bordenvol slimme gerechten en bespaartips. Het wordt uitgegeven door Karakter Uitgevers, de grootste uitgever in Nederland op het gebied van kookboeken.

Eén gedachte over “Woningcorporaties steunen Bijstandsgerechten

  1. Pingback: Budget Talk: Bijstandsgerechten » The Devil Wears Wibra

Reacties zijn gesloten.