Zonnestraaltjes juli

Het was even passen en meten, maar ook deze maand gaat het lukken om weer wat zonnestraaltjes te verloten. Er is deze maand alleen geen keuze. In de pot zitten 5 H&M kledingbonnen van € 20,00 per stuk. Indien je aan de loting wilt meedoen dan maak je dat uitsuitend kenbaar door via de website op dit bericht te reageren.

De trekking zal plaatsvinden op vrijdag 19 juli 19.00 uur. Vervolgens heb je tot vrijdag 26 juli 12.00 uur de tijd om jouw te claimen. Prijzen die niet geclaimd worden gaan terug in de pot. Doe dus alleen mee als je daadwerkelijk kans wilt maken op de prijs: voor jezelf of om iemand in jouw omgeving te verrassen.

Waarom doen we dit bij Bijstandsgerechten? Omdat jij het verdient!

ps organisaties en bedrijven die willen bijdragen aan de maandelijkse zonnestraaltjes zenden een email aan info@bijstandsgerechten.nl

4 gedachten over “Zonnestraaltjes juli

  1. Graag zou ik willen weten wat die zonnestraaltjes nou precies zijn.
    vr.gr.

  2. Wat ontzettend leuk en sociaal van H&M om op deze manier een bijdrage te leveren aan deze site. toch ken ik een categorie mensen die hiermee nog blijer zouden zijn, nl. de daklozen.

    • Ha Marianne, H&M levert geen bijdrage aan onze zonnestraaltjes actie. Bijstandsgerechten koopt zelf de kledingbonnen en stelt ze vervolgens gratis beschikbaar aan onze doelgroep. Wij hebben H&M als winkelketen geselecteerd omdat zij door het hele land zitten, kledingaanbod hebben voor het hele gezin, en in een gunstige prijsklasse zitten. groetjes, Merlien

Reacties zijn gesloten.