ZONNESTRAALTJES

Vandaag begint de lente officieel, dus de hoogste tijd voor zonnestraaltje. Ook bij Bijstandsgerechten! Uitsluitend via de Facebookpagina kun je je opgeven voor de zonnestraaltjes actie. Er zitten 5 zonnestraaltjes in de pot in de vorm van boodschappenbonnen met een waarde van € 20,00 per stuk. Om 20.30uur precies worden de gelukkigen die uitgeloot zijn bekend gemaakt.

Waarom kan ik niet via de website meedoen?
Dit is om malafide reacties te voorkomen. De Facebookpagina is openbaar waardoor er sociale controle is. Zo zorgen we ervoor dat dit soort mooie gebaren op de juiste plekken terecht komen.

Hoe kom je aan de zonnestraaltjes?
Die worden bekostigd uit de verkoopopbrengst en leenvergoeding van de budgetkookboeken Koken voor 4 personen voor €5 en Slim Koken: budgetrecepten en bespaartips voor het hele gezin.

Wat moet ik doen als ik vanavond wordt uitgeloot?
Winnaars claimen hun zonnestraaltje door binnen 24 uur na de bekendmaking een e-mail te zenden naar info@bijstandsgerechten.nl.

Hoe kan ik dit initiatief steunen?
Je kunt dit initiatief steunen door de Facebookpagina te liken, erover te vertellen en door budgetkookboeken te kopen. Voor meer informatie kun je mailen met info@bijstandsgerechten.nl. Wil je boeken bestellen dan kan dat via alle webwinkels en boekhandels. Alvast bedankt!