zonnestraaltjes november

Voor de tweede keer heeft Bijstandsgerechten een sponsor voor de maandelijkse zonnestraaltjes actie. Jolan Smeets van ROOD-Projecten sponsort een deel van de zonnestraaltjes van de maand november! Ook mevrouw Woudenberg, de heer Derks en de heer Breeschoten sponsoren mee als privé personen. Geweldig!

Deze maand staan de zonnestraaltjes in het teken van kinderen. Zo vlak voor de feestdagen zetten we hen in het zonnetje! In de pot gaan daarom 20 zonnestraaltjes van € 10 per stuk in de vorm van Bart Smit cadeaubonnen! In november geven we dus zomaar € 200 weg! Ziet u ook ineens allemaal glinsterende gezichtjes 🙂

Spelregels:

0. lees deze spelregels aandachtig door
1. reageer uitsluitend via deze website op dit bericht om mee te doen
2. reageer vóór vrijdag 15 november 2013, 12.00uur
3. trekking/bekendmaking (via website/Facebook) is op zondag 17 november 10.00uur
4. heb je gewonnen? Claim je zonnestraaltje vóór zondag 24 november 2013, 12.00uur
5. deelnemers die hun zonnestraaltje niet (tijdig) claimen worden uitgesloten van toekomstige acties
6. niet geclaimde prijzen gaan altijd terug in de pot
7. als je meedoet, noteer dan bovenstaande data in je agenda!
8. reageer met een voor en achter (nick)name

Bent u een professional of privé persoon die ook mee wil sponsoren? Mail dan uw aanbod naar info@bijstandsgerechten.nl

36 gedachten over “zonnestraaltjes november

  1. Ik zou graag meedoen voor mijn 3 kinderen (meid van 6 jaar en een tweeling, 2 jongens van 4 jaar) Gezien mijn uitkering en daarachter de rest van mijn moeizame financiele situatie krijgen mijn kinderen veel nee te horen. Ondanks hun jonge leeftijd begrijpen ze dit op hun manier en accepteren het redelijk goed. Vorige week ben ik geopereerd en mijn dochter trok zich dit zo aan zonder het uit te spreken dat ze na mijn nacht in het ziekenhuis huilend van school moest worden gehaald. Samen met haar broertjes helpt ze mij heel erg goed met de dingen die mij na de operatie en nu nog niet lukken. Zonder morren laten ze het spelen voor wat het is, en vaak al uit hun zelf, om mij een handje te helpen! Dit alles maakt dat ik mijn fantastische kanjers een zonnestraaltje gun!

  2. Ik zou heel.graag de 4 kleine dochters van mijn lieve vriendin maja blij maken met iets extras !voedselbank etc geen cent te makken maar altijd is iedereen er welkom en maakt ze het lekkerste eten!zo vrolijk geduldig en optimistisch daar mogen er veel een voorbeeld aan nemen

    • Ook haar kinderen klagen nooit omdat ze gewoon dankbaar zijn met kleine dingen

  3. Graag zou ik ook meeloten voor deze zonnestralen actie, enorm leuk om te winnen voor de naderende feestdagen.

  4. ik doe graag mee om mijn kleinkinderen te kunnen verwennen (4), ik heb zelf een bijstandsuitkering en mijn dochter ook, kan ik mijn kleinkinderen blij maken en zien lachen.
    met vriendelijke groet,
    Katinka de Boer*

Reacties zijn gesloten.