Zonnestraaltjes oktober 2018

Zonnestraaltjes 2018
In de pot zat €100. Na inventarisatie bleek overduidelijk dat de meeste mensen op een duurzaam zonnestraaltje zaten te wachten. Mersa Damen van duurzamekwaliteit.com benaderde mij vervolgens met een mooi aanbod waardoor 2 winnaars een super handig duurzaamheidspakket zullen ontvangen. En dat vind ik nu zo gaaf aan dit initiatief: wildvreemden steken digitaal de koppen bij elkaar om iets moois voor een andere wildvreemde te doen. Ik blijf daarom geloven in de goedheid van de mens.

Zonder verdere vertraging volgen nu de namen van de 2 geluksvogels:

1. Thea P
2. Robbie B

Mersa Damen van duurzamekwaliteit.com legt uit wat er in een pakket zit:
“Allereerst heb ik een Greenpan Cambridge infinity van 28 cm gekozen. Deze sterke pan heeft een duurzame Thermolon antikleeflaag versterkt met diamanten, die gezonder is dan Teflon. De pan is geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie. Verder zit er 2,5m2 Radiatorfolie, inclusief 10 meter magneettape voor de bevestiging bij. Deze folie bevestig je aan de achterkant van een radiator. Door de folie werkt je radiator efficiënter, wat energie zal besparen. Na bevestiging zal er geen warmte meer verloren gaan aan het opwarmen van een (buiten)muur, of de ruimte tussen de muur en de radiator. Alle warmte zal naar boven en de voorkant van de radiator stromen. Als laatste zit in het pakket een waterbesparende LED douchetimer. Deze slimme oplossing werkt niet op batterijen maar op waterkracht. Met verschillende kleuren geeft de timer aan, hoe lang de gebruiker al douchet, elke 4 minuten veranderd de kleur en na 12 minuten gaat een rood LED lampje knipperen.”

Nou jongens, ik heb met bewondering gekeken hoe actief Mersa te werk ging bij het samenstellen van de pakketten. Bijstandsgerechten is haar eerste klant. Mersa, ontzettend bedankt voor jouw hulp en ook voor het feit dat je de pakketten tegen kostprijs hebt samengesteld voor de winnaars. Zo konden zij ipv 2 wel 3 items krijgen. Ik zeg 3x hulde voor Mersa: hoera, hoera, hoera!

Winnaars gefeliciteerd! Veel bespaarplezier!