De Roelvinkjes hebben ff geen cent te makken

Via SBS 6 is het programma ff geen cent te makken te volgen. De familie Roelvink gaat een maand lang de uitdaging aan om rond te komen van een bijstandsuitkering. Wat sportief dat zij de uitdaging aangaan en ook aandacht vragen met hun actie voor de kinderen van de voedselbank. In de aflevering van gisteravond komt mijn kookboek Koken voor 4 personen voor €5 een paar keer duidelijk in beeld. De Roelvinkjes bladeren erdoorheen op zoek naar slimme tips om rond te komen met een bescheiden budget.

Wil je net als de Roelvinkjes een goed budgetkookboek gebruiken om thuis zaken op orde te stellen, geld te besparen omdat je voor een grote uitgave spaart, of omdat je tijdelijk of permanent een klein budget hebt? Vraag dan één van de budgetkookboeken van Merlien Welzijn cadeau aan de Sint of vraag ‘m vast voor onder de kerstboom.

Voor professionals die de boeken als relatiegeschenk willen inkopen gelden staffelkortingen. Lees meer over de budgetkookboeken. Bestellen kan via de bekende webwinkels. Wil je meer dan 10 exemplaren bestellen? Zend dan even een e-mail naar info@bijstandsgerechten.nl. Maak iemand blij met een mooi gebaar!