Cover budgetkookboek

Met gepaste trots presenteer ik u de cover en titel van mijn budgetkookboek. Het wordt uitgegeven door Karakter Uitgevers en verschijnt in september. In het boek staan in totaal 40 recepten waarmee ik ben opgegroeid. Het gros van de recepten is voor minder dan € 5 te bereiden als je slim inkoopt. Hoe je dat doet staat uiteraard ook in het boek beschreven.

"Koken voor 4 personen voor 5 euro" verschijnt in september 2013

“Koken voor 4 personen voor 5 euro” verschijnt op 16 september 2013. Kosten: € 12,95

Toen ik bezig was met de recepturen heb ik familie, vrienden en buren gevraagd om mij te helpen met het opmaken van de maaltijden. Ik kan u vertellen dat ik sindsdien niet meer zomaar voorbij kan gaan zonder dat ik de vraag krijg: “Wanneer verschijnt dat kookboek nou? Ik mis je eten!” Gelukkig hoeft u niet lang meer te wachten, want na de zomer is het al zover. Dan kunt ook u genieten van deze slimme gerechten.

 

20 gedachten over “Cover budgetkookboek

 1. Zou geweldig zijn als ik er een kon winnen, ik ben al een tijd opzoek naar een mans gerechten, Ik ben een man alleen die het nu moet doen met recepten voor 4 personen, en dan maar aan passen, soms komt het goed, soms niet te eten, en dat is zoo zonde, en vooral duur als je het eten moet weg gooien. Laat ik hopen op een goed teken.

  • Fred,
   het is zeker zonde om eten weg te gooien. Ik ben ook alleen en maak bv een 4persoonsgerecht gedeeld door 2, dus voor 2 personen.
   1 portie eet ik gelijk na het koken en het andere vries ik in voor later. Als je het `s ochtends uit de vriezer haalt hoef je het `s avonds alleen even op te warmen.

  • Ha Anja, wat leuk! Met de aanschaf draag je bij aan de instandhouding van de gratis dienstverlening via de website en Facebook van Bijstandsgerechten! Vanaf de 16e is het boek via alle erkende (web) boekhandels te koop. 🙂 groetjes van Merlien Welzijn

 2. Ga dit boek direct aanschaffen ! Heb al verschillende gerechtjes van jullie gemaakt , en ze zijn lekker ook het budget id leuk meegenomen
  Bedankt alvast aan iedereen

  • Wat fijn om jouw enthousiasme te ontvangen 🙂 Dank je wel. groetjes van Merlien

Reacties zijn gesloten.