Cover budgetkookboek

Met gepaste trots presenteer ik u de cover en titel van mijn budgetkookboek. Het wordt uitgegeven door Karakter Uitgevers en verschijnt in september. In het boek staan in totaal 40 recepten waarmee ik ben opgegroeid. Het gros van de recepten is voor minder dan € 5 te bereiden als je slim inkoopt. Hoe je dat doet staat uiteraard ook in het boek beschreven.

"Koken voor 4 personen voor 5 euro" verschijnt in september 2013

“Koken voor 4 personen voor 5 euro” verschijnt op 16 september 2013. Kosten: € 12,95

Toen ik bezig was met de recepturen heb ik familie, vrienden en buren gevraagd om mij te helpen met het opmaken van de maaltijden. Ik kan u vertellen dat ik sindsdien niet meer zomaar voorbij kan gaan zonder dat ik de vraag krijg: “Wanneer verschijnt dat kookboek nou? Ik mis je eten!” Gelukkig hoeft u niet lang meer te wachten, want na de zomer is het al zover. Dan kunt ook u genieten van deze slimme gerechten.

 

24 gedachten over “Cover budgetkookboek

  1. Ga dit boek direct aanschaffen ! Heb al verschillende gerechtjes van jullie gemaakt , en ze zijn lekker ook het budget id leuk meegenomen
    Bedankt alvast aan iedereen

  2. Heeft wel wat weg van die boeken van “wijnen tot 5 euro” die je wel eens in de supermarkt ziet liggen, is dit boekje ook van dat formaat? (grootte, niet perse de dikte)

    • Ha Tineke en Bep, intussen is bekend dat het boek via iedere (web)boekenwinkel verkrijgbaar is vanaf 16 september. In veel boekhandels (waaronder Bruna) zal het ook door het hele land in winkels op voorraad liggen. groetjes van Merlien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *