Gratis juridische hulp!

Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Soms ontbreekt het je gewoon aan de energie om dingen uit te zoeken, een klachtbrief te schrijven of je stem te laten horen. Regelmatig heb je er simpelweg de kennis niet voor in huis. En toch kun je het gevoel hebben dat er iets niet klopt. Dat je mogelijk zelfs onrecht wordt aangedaan. Waar mensen werken worden nu eenmaal fouten gemaakt. Dat is zo. Het is ook niet te voorkomen.

Niet iedereen is even bereid om fouten toe te geven. Of, simpelweg in te zien dat de eigen handelswijze fout is. Dan is het wel heel mooi dat je daarbij geholpen kunt worden. En liever niet door iemand die het met de beste bedoelingen ‘erbij’ doet en je van de regen in de drup helpt. Of, iemand die zelfs moedwillig denkt te kunnen plukken van een kale kip.

Wat je in deze situatie nodig hebt zijn advocaten en juristen die gepokt en gemazeld zijn in het hanteren van problemen waar je tegenaan loopt. Mensen die exact kunnen aangeven wat wel klopt en wat niet. Dat zijn de advocaten en juristen die zich verenigd hebben in het netwerk “Bijstandshulp”.

Dit netwerk richt zich specifiek op minima. Daar zit een stukje passie achter, vertelt mevrouw Raaijmakers. Zij is zelf advocate bij het bureau KOOL BLOCH GAVAMI ADVOCATEN in Amsterdam. Aan de telefoon nemen we samen wat voorbeelden door van schrijnende situaties. De drive weerklinkt in haar stem: “Mensen weten vaak gewoon niet waar ze recht op hebben. En daar kunnen wij hen bij helpen.”

Om er zeker van te zijn dat de advocaten en juristen met wie je te maken hebt ook geregistreerd zijn in de Orde van Advocaten, kun je hier zelf een check uitvoeren: www.advocatenorde.nl

Heb je ruzie met de buurman, dan kun je hier niet kosteloos terecht. Het gaat om zaken die verband houden met de uitkeringssituatie. Het gaat specifiek om juridische ondersteuning bij zaken omtrent:

 • WWB bijstandsuitkering
 • Bijzondere bijstand
 • Ziektewet uitkering
 • WIA uitkering (WGA IVA)
 • WAO uitkering
 • Wajong uitkering
 • Wajong en Participatiewet
 • Beslaglegging
 • Echtscheiding
 • Huurgeschil
 • Huisuitzettingen
 • Problemen met de bewindvoerder

Heb je een zaak voorgelegd aan Bijstandshulp? Laat dan via een korte reactie op deze website weten of het naar tevredenheid is afgehandeld!

Dien hier uw zaak in

12 gedachten over “Gratis juridische hulp!

 1. Mevrouw Raaijmakers is een advocate die haar werk niet op kantoor achterlaat aan het einde van de dag.
  Wanneer M.R. uw zaak behartigt dan kunt u er vanuit gaan dat ze zich volledig focust op het meest haalbare resultaat.
  Mijn ervaring is dat ze ook oprecht begaan is met de persoonlijke omstandigheden van haar cliënten.
  Ze heeft mijn zaak met veel aandacht besteed en mede daardoor is het uiteindelijk goed afgelopen met mij.
  Het is niet alleen haar baan/werk maar ook haar passie om te helpen daar waar ze kan.
  Dank je wel voor je inzet Mona!!!
  Je bent een Topper!!!

 2. Mona heeft mij van begin tot eind op alle mogelijke manieren geholpen.
  Ik ben haar voor eeuwig dankbaar voor haar hulp die ze mij heeft gegeven.
  Ga zo door!!
  Gr DJ

 3. Hoi via via het nummer gekregen v mona Raaijmakers., door haar inzet konden we toch blijven in de woning. Ze helpen ook met uitkeringen.

 4. Hoi ik ben al uit de schuld sanering kan ik nog ok geld terug krijgen?

Reacties zijn gesloten.