OPROEP

Bijstandsgerechten is een burgerinitiatief dat eind 2012 gestart is. Gezond eten met een kleine portemonnee is het thema. Concrete recepten en (bespaar)tips worden uitgewisseld via deze website en social media van Bijstandsgerechten. Zo kan een ‘standaard’ gezin (2 ouders, 2 kinderen) iedere dag een warme maaltijd voor maximaa€5 totaal bereiden. Ook andere huishoudsamenstellingen vinden hier gerechten. Opgroeien met ongezond eten hoeft dus niet. Neem gerust eens een kijkje op de website, lees de vele reacties en vertel iedereen over deze gratis dienstverlening.

Wil je jouw achterban de budgetkookboeken van Bijstandsgerechten cadeau doen, stuur dan een e-mail naar info@bijstandsgerechten.nl. De verkoopopbrengst gaat voor 100% naar Bijstandsgerechten.

Draag je dit initiatief een warm hart toe, stem er dan op. Bijstandsgerechten is namelijk genomineerd voor de Libelle-Ster verkiezing. Stemmen kan nog tot 20 september 2015. Hoe meer aandacht voor dit initiatief hoe beter, want er leven volgens het CBS 1,5 miljoen Nederlanders in armoede.

Zo kun je stemmen:
1. Ga naar deze link van Libelle
2. Zet een vinkje in het witte bolletje boven mijn foto (Merlien Welzijn van Bijstandsgerechten)
3. Druk op ‘volgende’
4. Vul je naam en e-mailadres in
5. Druk weer op ‘volgende’
6. Ga naar jouw mailbox en klik op de link die je van Libelle hebt gekregen

8 gedachten over “OPROEP

 1. Natuurlijk heb ik ook voor jou gestemd! Ik vind het zo’n goed initiatief!!!
  En nu maar duimen!

  • Ha Margreet, super aardig van jou! Ik ben er blij mee! Dank je wel 🙂 groetjes van Merlien

  • Ha Eefje, reuze bedankt! Daar ben ik super blij mee 🙂 groetjes van Merlien

 2. Hallo Merlien, ook ik heb mijn stem op bijstandsgerechten gegeven! Er zijn zoveel mensen die het niet breed hebben en die het moeilijk vinden om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Dus moet er veel meer bekendheid gemaakt worden voor jou initiatief!!

  • Ha Wilma, wat ontzettend lief van je! En, ja, ik ben het helemaal met je eens. We gaan ervoor. Dank voor jouw stem en support voor Bijstandsgerechten 🙂 groetjes van Merlien

 3. Ik nomineer omdat het een te gek inatief Is voor alle mensen met een smalle beurs. Die jammer genoeg nog steeds toeneemt in ons land. Is een super idee voor iedereen in Nederland. .

  • Dank je wel, Miryam. Bedankt voor jouw stem! We blijven doorgaan! groetjes van Merlien

Reacties zijn gesloten.