Zonnestraaltjes after-vakantie-dip

Met de vakantietips van Marlous, of eigen creatieve ideeën is het hopelijk iedereen gelukt om een stukje ontspanning te pakken. In sommige delen van het land is het nu al weer tijd om er tegenaan te gaan. In andere delen mag dat nog een weekje op zich laten wachten. Één ding is zeker, na de vakantie zit je portemonnee vaak in een extra dipje. Daarom zitten er deze week 10 zonnestraaltjes in de pot ter waarde van elk € 20. Voor bijvoorbeeld boodschappen! Kun jij dat wel gebruiken? Ga dan snel naar de Facebook pagina. Zoek het DEELNAMEBERICHT en type de reactie: ‘ik doe mee’, of woorden van gelijke strekking.

Ken je iemand die veel te verlegen is om zelf mee te doen, maar die het wel enorm goed kan gebruiken zet dan een korte motivatie in jouw reactie. (Dit geldt bijvoorbeeld voor budgetcoaches, maatschappelijk werkers, maar ook voor beste vrienden/vriendinnen).

Let goed op:

Je kunt je opgeven tot en met 22 augustus. Op 23 augustus om 12.00uur worden de winnaars bekend gemaakt via deze website en via de Facebook pagina. Beide platforms zijn openbaar om malafide reacties te voorkomen en om te laten zien dat zonnestraaltjes echt zijn. Er zijn namelijk nog altijd mensen die het gewoonweg niet kunnen geloven dat je zonnestraaltjes kunt krijgen via Bijstandsgerechten zonder dat je er iets voor moet doen. Hier kun je nog eens na lezen waarom je via Bijstandsgerechten zonnestraaltjes kunt krijgen. Het is dus in elk geval niet mogelijk om anoniem mee te doen via de website. Alleen Facebook reacties tellen mee.

Zet de datum van de trekking in jouw agenda, want je hebt 24 uur de tijd om jouw gewonnen zonnestraaltje te claimen. Niet tijdig geclaimde zonnestraaltjes gaan terug in de pot.

Succes!

Eén gedachte over “Zonnestraaltjes after-vakantie-dip

 1. ZONNESTRAALTJES
  UITSLAG:
  De volgende 10 personen ontvangen een zonnestraaltje van Bijstandsgerechten:

  1. Bianca van den Tweel
  2. Babette van Rooden-Cambrechts
  3. Bianca Ceelen
  4. Karin Hendriks
  5. Martine Berkhout
  6. Marloes Bril
  7. Liesbeth Veenstra
  8. Natalie Torré
  9. Madelon van Erp
  10. Ann Valkenburg

  Alleen deze 10 personen sturen een e-mail naar info@bijstandsgerechten.nl waarin zij hun naam, woonplaats en rekeningnummer vermelden. Je hebt hiervoor tot uiterlijk maandag 24 augustus 14.30uur de tijd. Niet tijdig geclaimde zonnestraaltjes gaan terug in de pot.
  Ik ben ontzettend blij voor jullie. Gefeliciteerd!!

  Overige deelnemers: op naar de volgende actie 🙂

Reacties zijn gesloten.