Zonnestraaltjes februari

Ook deze maand lukt het om weer een mooie zonnestraaltjes actie te doen! Nieuw in de pot zijn cadeaubonnen van de Action. Echt een winkel waar je van en alles en nog wat kunt kopen voor het huishouden. Van voedingsmiddelen tot kinderkleding, cadeautjes en nog veel meer. Wil je kans maken op de zonnestraaltjes? Ga dan snel naar onze Facebookpagina! Er zitten 10 bonnen van € 10 in de pot.

Mede mogelijk gemaakt door
De heer en mevrouw de Boer hebben als particulier een bijdrage geleverd om dit mogelijk te maken. De rest wordt betaald uit de opbrengst van de boekverkoop. Dus, heb jij het afgelopen jaar een boek gekocht? Dan heb ook jij dit mogelijk gemaakt! Wil je ook een bijdrage leveren? Stuur dan een email aan info@bijstandsgerechten.nl. Wil je het budgetkookboek kopen en op die manier een bijdrage leveren aan de acties van Bijstandsgerechten? Kijk dan hier voor meer info over Koken voor 4 personen voor €5

Wie mag er meedoen?
Iedereen kan meedoen. De zonnestraaltjes zijn bedoeld voor iedereen die tobt om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat kun je zelf zijn, maar je kunt ook meedoen voor iemand anders.

Hoe doe je mee?
Zet in je agenda dat de trekking op zondag 9 februari is. Op die dag worden de 10 winnaars bekend gemaakt. Je moet zelf jouw zonnestraaltje claimen als je gewonnen hebt. Volg de berichten op Facebook voor meer informatie. Je kunt alleen meedoen door een reactie op Facebook te geven.

8 gedachten over “Zonnestraaltjes februari

  1. ik doe heel graag mee aan deze actie aangezien het momenteel financieel heel moeilijk is en ik meer omkosten dan inkomen heb

Reacties zijn gesloten.