6 gedachten over “Hoe u omgaat met verjaardagen

 1. Gelukkig heb ik de kinderen groot, want dat lijkt me best wel lastig met weinig geld een verjaardag vieren. Als er een familielid jarig is dan haal ik iets tweedehands, soms verf ik het even, of ik maak een leuk bloemstuk met plantjes uit eigen tuin. Mijn kinderen, zussen en moeder vinden dat altijd prachtig, want ik steek daar echt tijd in altijd.
  Mij geven ze vaak dingen die nodig zijn in een leuke mand of opbergdoos, met ook wat luxe dingen er in. En dat vind ik dan weer prachtig, want daar denken ze dan ook echt over na. Weet je, een cadeautje kopen is zo simpel, wij maken er een leuke bezigheid van. Voor het verjaardagsfeest leggen mijn kinderen altijd wat geld in. Voor mijn laatste verjaardag, ik werd 50, hebben ze me mee uit eten genomen.
  Dan denk ik: best wel duur, maar die herinnering is goud waard.

 2. Hallo,

  Ik kwam onlangs een bericht tegen over stichting jarige job. Wellicht kan een goot aantal volgers en bezoekers van bijstandsgerechten hier gebruikt van maken.
  Hier is de link van de website: http://www.jarige-job.nl
  Op de site staat beschreven dat ze samenwerken met de voedselbank. Het is voor mij ook niet duidelijk hoe je een verjaardagspakket kunt aanvragen. Maar er kan altijd contact op worden genomen met de stichting…

  Groetjes Madelon

 3. Voor een voordelig kinderfeestje laat je de kinderen zelf pannekoeken bakken op een gourmetstel. Leen er een, gourmetstel staan toch vaak achterin de kast te verstoffen bij mensen. Pak meel, pak melk en wat eitjes en je hebt ruim voldoende beslag voor 6-8 kinderen, afhankelijk van je gourmetstel.Tafel feestelijk dekken en bakjes hagelslag en jam met kleine lepeltjes op tafel verdelen. Kleine bakjes zorgt voor rustiger (zuiniger) gebruik, dan wanneer er een vol pak hagelslag op tafel staat. Bijvullen kan altijd nog. Poedersuiker en stroop mogen niet ontbreken. Naar wens reepjes kaas, spek, appelstukjes of ander beleg erbij.

 4. Pingback: » The Devil Wears Wibra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *