hoe u het verspillen van eten voorkomt

Slim omgaan met kliekjes is een slimme manieren van besparen. Doe uw voordeel met deze tips:

zo gooi je nooit iets weg:

Kees zijn dia’s (tortilla kliekjestip)
Sandra’s kliekjespizza tip
Astrids wortel tips
Olga’s basissoep voor kliekjes
Lea’s kliekjestip pasta
Rengelina’s kliekjestip Turks brood
Jacqueline voorkomt kliekjes tip
Christines kliekjestip eenouder
Marlous kliekjestip pizza
Carolines kliekjestip gourmet
Carolines kliekjestip algemeen
Sandra’s kliekjestip algemeen
Moniques kliekjestip algemeen
Ghislaines kliekjes aardappel tip
Madelons kliekjes soeptip
Henriëttes kliekjes soeptip
Maaikes groenteafval soeptip
Madelons kliekjes koektip
Merliens kliekjes kaastip
Zicht op je voorraad tip

Met het hanteren van exact de juiste hoeveelheden voorkomt u kliekjes. Doe uw voordeel met deze tips:

Carolines ovenschoteltip algemeen

16 thoughts on “hoe u het verspillen van eten voorkomt

  1. Alle resten vleesbroodbeleg (eventueel gedroogde randjes wegsnijden), kaas en groenten mengen met een pot goedkope pastasaus en eieren. Kruiden met wat je toevallig op voorraad hebt en dan roerbakken. Heerlijk voor op brood of eventueel met rijst.

  2. Nou, heel simpel, ik gooi niks weg. Tweede Kerstdag ben ik met mijn kids en aanhang aan het gourmetten geweest. Alle restjes zijn in een heerlijke pan soep gegaan. En nog wat groente ingevroren voor pasta. Ik maak soms ook wel een stoofpot van restjes. En als ik het echt niet meer weet dan gaat het door het voer van de hond en katten. Oud brood is voor wentelteefjes, lol.

  3. ik koop altijd grote zakken friet. thuis leg ik de friet bevroren op een bord en schat in hoeveel ieder in het gezin eet. daarna doe ik ze in zakjes. gooi ze in de vriezer. zo gooi je nooit teveel friet in de frietpan en je zult zien dat je vaker met een zak friet doet dan anders.

    • Dat vind ik een hele goed tip, wij eten heel soms wel eens aardappelpartjes en het komt dan vaak voor dat we over hebben. Dus bedankt!

  4. De kliekjes gaan bij ons naar de kippen. En die geven ons dan weer een lekker ei. En let op bij gerechten waar je elke keer iets bij overhoudt, dan is het beter om van te voren te bedenken dat je minder moet maken. Of juist veel meer, zodat je een groot gedeelte kunt invriezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *